Helaas!

Deze aanbieding is verlopen. Je wordt doorverwezen naar https://checkout.stopurineverliesnu.nl/checkout/rust-in-je-blaas-3mnd-toegang

Krijg rust in je blaas met de Rust in je Blaas trainingKrijg rust in je blaas met de Rust in je...

Björn, 38 jaar

“Begonnen met training vanwege de plasdrang. Erna legt met haar programma heel goed uit hoe het werkt en wat je eraan kan doen. Naar mate ik het programma volgde werd de drang steeds minder. Heel erg blij en tevreden met resultaat nu.”

An, 71 jaar

“Door de training kan ik nu gewoon rustig thuiskomen, ook na een lange autorit! Het werkt! En dat zonder medicatie of ingrepen.”

Trude, 67 jaar

"Het heeft mij simpelweg meer zelfvertrouwen gegeven. Ik draag geen incontinentiemateriaal meer, na 30 jaar! Ik was op vakantie en daar bleek opeens dat ik al twee dagen geen Tena lady in had gedaan. Gewoon niet aan gedacht. Ik ben zó blij met die vrijheid."

Jan, 70 jaar

“Je hebt gewoon een ander leven, je bent een ander mens. Je bent weer veel spontaner. Je kunt gewoon als iemand komt en die zegt: ‘Jan, kun je me even ergens mee helpen?’ ‘Ja kom maar, dat doen we nu.’ En niet van: ‘Moet je effe wachten, ik moet effe…’ Dat effe, dat is weg. Ik ben van dat hele geloop af. Ik kan met mijn vrouw naar de stad gaan. We komen nu gewoon terug naar huis.”